Assistentie coördinatie

De School van Gaasbeek zoekt een assistent coördinatie.

De School van Gaasbeek is een artistieke residentieplek voor kunstenaars in het hart van het landelijke Gaasbeek! Haast permanent zijn er kunstenaars aan het werk. Jaarlijks is er het SeptemberFestival en zijn er een ruim aantal culturele activiteiten.

Als Assistent Coördinatie ondersteun je de planning van de kunstenaars residenten, werk je mee aan de communicatie en help je mee bij de organisatie van de culturele activiteiten. Je assisteert de productie, de presentatie en het onthaal van het publiek. De werking van De school van Gaasbeek is kleinschalig, de opdracht van assistent coördinatie is dat ook.

• Je spreekt en schrijft Nederlands eventueel als tweede taal./ • Je bent contactvaardig en een uitstekend organisator. / • Je bent een geboren coördinator. / • Je bent flexibel en bereid om af en toe ‘s avonds en tijdens het weekend te werken. / • Kunst en cultuur zijn jouw passie./ 

Je woont niet te ver van Gaasbeek en kan er vlot geraken, eventueel met het openbaar vervoer. De School van Gaasbeek biedt je een deeltijds contract (vier uur in de week, flexibel in te vullen) van bepaalde duur.

Mocht je geïnteresseerd zijn stuur een sollicitatie bericht naar info@deschoolvangaasbeek.eu voor 15 juni.