24 januari op de School van Gaasbeek

Permanent zijn er jonge kunstenaars aan het werk in De School van Gaasbeek. Met genoegen nodigen we mensen uit om met hen en hun werk kennis te maken.

Vandaar dat 24 januari zo’n uitzonderlijke avond is. Met twee jonge opvallende romanschrijvers, Lenny Peeters en Astrid Haerens, en de sterke jonge kunstenares Elisabeth Ida Mulyani.

Elisabeth Ida Mulyani werkt op dit ogenblik in België ondermeer in het kader van Europalia en wordt door cc Strombeek Bever/ MuseumCultuur in residentie gezet in Gaasbeek.

Twee nieuwe schrijverstalenten werkten in ‘De School van Gaasbeek’ aan hun eerste roman. Astrid Haerens schreef er aan haar ‘Stadspanters’ en Lenny Peeters aan haar roman ‘Dochter’.

Op 24 januari komen beide schrijsters over hun werk praten in De School van Gaasbeek. Anna Luyten leidt de gesprekken. Diezelfde avond praat de Indonesische kunstenares Elisabeth Ida over haar residentie in Gaasbeek en het werk dat ze creëerde.

Op 24 januari 2018 om 20.00 in ‘De School van Gaasbeek’, Donkerstraat 32, 1750 Lennik. Gratis. Graag een mailtje naar info@deschoolvangaasbeek.eu.