VriendenAvond 2023

Vrienden van de schoolVrienden 2016-2021 – Vriendenavonden
Zomerconcert 2022Vrienden 2023VriendenAvond 2023

Voor de Vrienden Van De School Van Gaasbeek

Op 27 juni vanaf 18.30 in Gaasbeek
‘De vrienden van DeSchoolvanGaasbeek’
Met Wortels van Bruno Vanden Broecke

U steunt als ‘Vriend van ‘DeSchoolvanGaasbeek’ de vele jonge kunstenaars die het hele jaar door komen werken, verblijven en optreden in ‘De School van Gaasbeek’. Tot nu kwamen al meer dan 172 kunstenaars in de School van Gaasbeek werken, presenteren of er verblijven. De ‘Vrienden van ‘DeSchoolvanGaasbeek’ maken deze dynamische culturele plek in de regio mogelijk. Door de residenties, de publieke voorstellingen en het jaarlijks SeptemberFestival is ‘De School van Gaasbeek’ bijzonder. Kijk naar verschillende programma’s van de voorbije jaren en de eerdere edities van het SeptemberFestival hier.

Aan de Vrienden bieden wij op 27 juni 2023 een uitgelezen avond aan:

  • Om 18.30 verwelkoming en aperitief (locatie word later meegedeeld)
  • Om 19.30 ZomerTheater met Wortels door Bruno Vanden Broecke (locatie word later meegedeeld).
  • Om 21.30 Receptie met hapjes in het Restaurant Molensteen naast de kerk.
  • Op het einde van de avond krijgt u een exclusief en gesigneerd kunstwerk mee naar huis.

(*) U kan uiteraard ook met 5, 6, 7 of … gasten komen. De inschrijving stijgt per gast met 180,00 €. Neem contact op met onze secretaris Peter De Vaddere vrienden@deschoolvangaasbeek.eu en hij helpt u dan verder.

(**) Voor de ‘Vriend van ‘DeSchoolvanGaasbeek’ die met 4 of met 12 gasten komen nemen we persoonlijk contact op na uw inschrijving om de lijst van uw gasten te ontvangen. Nu volstaat het om uw naam in te vullen.

U kan uw keuze aanklikken en versturen naar ‘De School van Gaasbeek’.

U kan het bedrag van de gekozen formule storten op IBAN BE25 7360 0479 3682 (BIC: KREDBEBB) van ‘De School van Gaasbeek’. U ontvangt voor de gekozen formule een factuur.

U kan uw lidmaatschap voor 2023 vernieuwen én het ZomerTheater bijwonen met receptie, receptie én u gaat naar huis met een exclusief gesigneerd kunstwerk.

Eens vriend altijd vriend.

Wenst u de lijst, van voor ‘kunst en regio’ geëngageerde mensen, van ‘Vrienden van ‘DeSchoolvanGaasbeek’ van de voorbije jaren kan dat hier.