Programma

24 januari om 20.00 op de School van Gaasbeek

Permanent zijn er jonge kunstenaars aan het werk in De School van Gaasbeek.

Met genoegen nodigen we mensen uit om met drie van hen en hun werk kennis te maken op 24 januari 2018 om 20.00 in ‘De School van Gaasbeek’, Donkerstraat 32, 1750 Lennik: Astrid Haerens, Lenny Peeters en Elisabeth Ida Mulyani.

Gratis. Graag een mailtje naar info@deschoolvangaasbeek.eu .

MEER INFO HIER

 

Elisabeth Ida Mulyani

Elisabeth Ida Mulyani Is, dankzij het samenwerkingsprogramma met CC Strombeek Bever/MuseumCultuur, resident in Gaasbeek.

Op 24 januari 2018 om 20.00 presenteert ze in ‘De School van Gaasbeek’ werkt waaraan ze gedurende haar residentie werkte.

Gratis!

MEER INFO HIER

 

Op 13 januari 2018 om 11.00

Voor kinderen van 6 tot 12 jaar

Down the rabbit hole – JUKEBOX

Het ensemble over Juke Box: ‘ Iedereen maakt deel uit van het spel: jij en al je buren in het publiek spelen het spel gezamenlijk en Down The Rabbit Hole komt met percussie, cello en klarinet en alles wat muziek kan maken. Zo ontdekken we samen met jou de mixtape van de dag.’

As an adventurous trio we are concerned about the music of today. What is the music that we need now, in this moment? It might be different every time, depending on our mood, our company, our taste. That’s why we have to remix our soundscape everyday anew. In JUKEBOX we have the chance to make an instant composition, to assemble the perfect mixtape of the moment like a disc jockey.

Gratis!

MEER INFO HIER

 

Op 24 januari om 20.00

Lenny Peeters & Astrid Hearens

Twee nieuwe schrijverstalenten werkten in ‘De School van Gaasbeek’ aan hun eerste roman. Astrid Haerens schreef er aan haar ‘Stadspanters’ en Lenny Peeters aan haar roman ‘Dochter’. Op 24 januari om 20.00 komen ze over hun werk praten in De School van Gaasbeek. Anna Luyten leidt de gesprekken. Diezelfde avond praat de Indonesische kunstenares Elisabeth Ida over haar residentie in Gaasbeek en het werk dat ze creëerde.

Gratis

LENNY PEETERS

ASTRID HEARENS

 

Op 15 januari om 20.00

Guido Lauwaert – LIJMEN

De cultureel veelzijdige mens Guido Lauwaert komt naar ‘De School van Gaasbeek’ met zijn theatermonoloog LIJMEN van Willem Elsschot. Op maandag, 15 januari om 20.00.

In de voorstelling zit evenveel Guido Lauwaert, als de acteur die speelt als het Elsschot personage Boorman.  Vele jaren speelde hij deze voorstellingen op alle mogelijke podia in Vlaanderen en Nederland. Hij begint nu aan zijn echt allerlaatste reeks!

Inkom 12 € – Gratis voor de ‘Vrienden van De School van Gaasbeek’

MEER INFO HIER