Inschrijving HerfstOntmoeting 2019

Ik kom:

individueel vriend en betaal 150,00 en kom naar de HerfstOntmoetingik word met mijn partner, vriend of collega samen vrienden en betaal 250,00 en we komen naar de HerfstOntmoetingik word met een groep van 6 samen vrienden en betaal 600,00 en we komen met zijn allen naar de HerfstOntmoeting**ik kan niet naar de HerfstOntmoeting komen maar wil wel vriend van De School van Gaasbeek worden of blijven en stort een bijdrage van minstens 100,00

U kan uw vriendenlidmaatschapsbijdrage storten op De School van Gaasbeek BE25736004793682.

 

De HerfstOntmoeting is een EXCLUSIEVE VRIENDENAVOND OP VRIJDAG, 13 DECEMBER MET ALLE SCHILDERIJEN VAN BRUEGEL: GEFOTOGRAFEERD, AFGEDRUKT OP WARE GROOTTE EN TENTOONGESTELD!

De School van Gaasbeek heeft de hand weten te leggen op een verzameling foto’s van alle schilderijen van Bruegel. Elke foto werd afgedrukt op de ware grootte van de schilderij! Zonder meer een exclusieve gebeurtenis. Het zijn in totaal 39 werken! Dus haast alle nu nog gekende werken van Breugel kunnen we in De School van Gaasbeek tentoonstellen. Dat willen we doen uitsluitend, en exclusief op Vrijdag 13 december vanaf 19.00, voor ‘De VrieHersnden van De School van Gaasbeek’.