Vrienden 2022

Vrienden van de schoolOver de VriendenVrienden 2019
Uitzonderlijke ontmoeting 2020Herfstontmoeting 2019ZomerConcert 2018ZomerConcert 2017ZomerRecital 2017

‘Eindelijk weer een vriendenavond’! En naar goed gebruik op de laatste dinsdag van juni, dus in 2022 op 28 juni! Noteer de datum in je agenda!

Dat doen we dit jaar met de Brassband Bacchus! Lenniks talent in de weer voor ‘De School van Gaasbeek’. De Bacchus Brassband kaapt al jaren de ene prijs na de andere op gerenommeerde wedstrijden. Dat komen ze laten horen in vo ornaat op de ‘vriendenavond’.

Zoals gebruikelijk organiseren we deze avond om de ‘Vrienden van De School van Gaasbeek’ rond ons te verzamelen. We zorgen voor uitzonderlijk ontvangst, lekker buffet de beste dranken en uitgelezen gezelschap. Hét was altijd al het netwerkmoment van Gaasbeek. Dat wordt het zeker in 2022! En ‘De Vrienden’ steunen alzo de werking van ‘De School van Gaasbeek’, het unieke artistieke residentie project in Gaasbeek voor de beste van onze jonge kunstenaars.

Binnenkort komt er een uitgebreidere nieuwsbrief over deze ‘eindelijk weer een vriendenavond’.  Kijk intussen al eens naar de lijst van ‘De Vrienden van De School van Gaasbeek’ tot nu toe hier. Mocht je nu al geïnteresseerd zijn om vriend te willen worden van ‘De School van Gaasbeek’ ook in 2022, kan dat hier. Details volgen dan snel!